Kasvislaatikko

Kaikki juurekset raastetaan karkeaksi raasteeksi.

Juusto, polar, maizena, vesi ja kasvisliemifondi kiuhautetaan niin että suurus sakenee ja juusto sulaa.

Kaikki vuokaan ja uuniin, 200 astetta ja tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Katjossu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa11g1.9kcal0g0.3g0.1g0.1g
Lanttu 67g20kcal0.7g3.1g0.2g1.2g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g38g11kcal0.2g2.2g0.1g0.9g
Punajuuri 75g29kcal0.7g5.2g0.1g1.9g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g4.1g10kcal0.2g0.4g0.9g0g
Sulatejuusto polar 9% levittyvä (Valio), annos 10g38g56kcal6.7g0g3.4g0g
Maizena maissitärkkelys23g79kcal0.2g19.6g0g0g
Vesi112g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana810g432kcal18.4g65.2g9.8g9.4g
Valittu annoskoko405g216kcal9.2g32.6g4.9g4.7g
Annoskoko puolitettuna203g108kcal4.6g16.3g2.5g2.4g
Arvot/100g100g53kcal2.3g8g1.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=416162