Jauheliha-parsakaali-paprika-pekonimössykkä

Paistele pekonikuutiot + sipulit ja paprika.

Lisää parsat ja kuullottele niitä hetku.

LIsää jauheliha ja tomaatti kuutioituna...anna tiristä hetkusen aikaa-kypsäksi ja sitten maustele oman maun mukaan.

(itse käytin mustapippuria, aromisuolaa, savupapri
kaa ja lihaliemijauhetta ripsauksen.)'

Lisää ruokakerma.

Toimi muuten hyvin kun päälle valmiina ripsautti emmentalraastetta...

:P

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sika jauheliha 20% (lidl) (Reilu), annos 100g146g364kcal24.8g0g29.2g0g
Savupekonikuutio pouttu 2013 (Pouttu), annos 200g42g135kcal5.8g0.2g12.5g0g
Paprika punainen 25g7.3kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Espanjalainen parsakaali (Pirkka), annos 100g63g22kcal2.9g1.2g0.1g1.6g
Punasipuli, kuorittu, 100g7.3g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 3.1g3.4kcal0.2g0.5g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g16g3.2kcal0.1g0.6g0g0.2g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g52g31kcal0.5g2.3g2.1g0.3g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)52g44kcal0.5g1.8g3.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana810g1226kcal70.2g16g95.2g5.6g
Valittu annoskoko405g613kcal35.1g8g47.6g2.8g
Annoskoko puolitettuna203g307kcal17.6g4g23.8g1.4g
Arvot/100g100g151kcal8.7g2g11.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422393