Pyttipannu

Pilko keitetyt perunat (uudet perunat kuorineen), sipuli, pekoni ja nakit.

Laita ensin pekoni kylmään pannuun, niin siitä irtoaa rasva paremmin.

Kun pekonit ovat paistuneet, lisää perunat, sipuli ja lopuksi nakit.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)64g17kcal0.8g3.1g0.1g1.1g
Pekoni rasvainen 34g127kcal4g0g12.5g0g
Nakki, Atria A-lk kuoreton105g231kcal11.8g2.6g20g0.1g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 203g111kcal3.2g26.5g0.3g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana810g972kcal39.6g64.4g65.8g5.8g
Valittu annoskoko405g486kcal19.8g32.2g32.9g2.9g
Annoskoko puolitettuna203g243kcal9.9g16.1g16.5g1.5g
Arvot/100g100g120kcal4.9g8g8.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=75218