Valkokaalisalaatti

Pilko aineet ja sekoita.

Suihkuta oliiviöljy pääle viimeiseksi (10 painnallusta a 1 kcal)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 135g37kcal1.6g5.5g0.3g2.8g
Kirsikkatomaatti, suomalainen54g11kcal0.3g2g0.2g0.8g
Kurkku, tuore45g4.5kcal0.3g0.8g0g0.3g
Päärynä kuorittu 126g55kcal0.4g10.1g0.1g4.9g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki45g36kcal5.8g0.9g0.9g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu Golden Star)0.5g4.9kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana810g296kcal16.8g38.6g4g17.6g
Valittu annoskoko405g148kcal8.4g19.3g2g8.8g
Annoskoko puolitettuna202g74kcal4.2g9.7g1g4.4g
Arvot/100g100g37kcal2.1g4.8g0.5g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84714