Ruislesepizzapohja

Hiiva veteen ja muut aineet perään, vaivaa kunnes ei enää tartu(lisää jauhoa/lesettä tarpeen mukaan) ja anna kohota 40 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Maialine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva, annos 11g5.5g20kcal2.5g2.2g0.3g0g
Vehnäjauho (Sunnuntai), annos 65g150g525kcal18g106.5g3.2g4.5g
Ruislese (Elovena plus), annos 20g100g180kcal15g21g4.3g44g
Rypsiöljy rainbow25g225kcal0g0g25g0g
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana811g1900kcal71g259.4g65.6g97g
Valittu annoskoko406g950kcal35.5g129.7g32.8g48.5g
Annoskoko puolitettuna203g475kcal17.8g64.9g16.4g24.3g
Arvot/100g100g234kcal8.8g32g8.1g12g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127330