Lasagne hirven jauhelihasta, nopea

Ruskista sipuli ja jauheliha öljy/valkosipulivoissa.

Lisää tomaatti, ranskankerma (voi korvata kevytkermalla), sulatejuusto, soija, mausteet ja suola.

Kokoa: jauheliha ensin, sitten levy ja taas jauheliha (tulee 3-4 kerrosta).

Valkokastiketta ei tarvita jos käytät tuorepastaa.

Tarvitsee uunissa vain 20 minuuttia 225 jos tuorepasta.

Ripottele päälle mozarellaraaste.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Mco
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 1200g1348kcal253.5g0g36g0g
Sipuli (kuorittu)181g49kcal2.3g8.7g0.4g3.1g
Jauheliha porsaan 12%600g1272kcal108g0g72g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 450g1247kcal9g13.5g126g0g
Tomaattimurska, 1 prk600g161kcal3.6g31.8g1.2g8.4g
Oltermanni sulatejuusto, pehmeästi levittyvä150g465kcal16.5g0.1g42g0g
Juusto, mozzarella 150g391kcal27.9g0g30.4g0g
Soijakastike 45g27kcal2.3g4.3g0g0g
Lasagnelevy, euroshopper600g2100kcal72g425.9g8.4g0g
Valkosipulivoi, 1 nappi (Atria), annos 15g45g288kcal0.5g1.3g31.9g0g
Rypsiöljy 30g265kcal0g0g30g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8100g15226kcal991.2g971.2g756.6g23g
Valittu annoskoko4050g7613kcal495.6g485.6g378.3g11.5g
Annoskoko puolitettuna2025g3807kcal247.8g242.8g189.2g5.8g
Arvot/100g100g188kcal12.2g12g9.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=315662