Kotipulla

Liota hiiva, sokeri, suola, kardemumma kädenlämpöiseen veteen.

Lisää kananmuna, vehnäjauhoista suurin osa ja öljy.

Alusta taikina kulhossa ja lopulta pöydällä.

Lisää tarvitttaessa jauhoja leivottaessa.

Pyöritä pulliksi ja paista 225C n. 10-15 min. Kypsyysasteen tiedät, kun väri on sopivan rusehtava, pullat kohonneet ja pullan ulkoreunat nousevat ylös pelliltä.

Reseptistä tulee n. 85 annosta ja yksi annos painaa n. 24 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1200g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 340g1380kcal0g339.7g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g60g187kcal6.6g36g4.2g16.8g
Kananmuna, omega, 1 kpl110g143kcal14.4g0.3g9.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1820g6245kcal185.5g1274g21.8g63.7g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl400g3600kcal0g0g400g0g
Hiiva 100g75kcal13.1g1.1g0.4g6.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8100g23258kcal439.2g3302.2g871g174.8g
Valittu annoskoko4050g11629kcal219.6g1651.1g435.5g87.4g
Annoskoko puolitettuna2025g5815kcal109.8g825.6g217.8g43.7g
Arvot/100g100g287kcal5.4g40.8g10.8g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384693