Tomaatti-mozzarellapiirakka ruispohja

Painele 1 levy (250g) piirakkavuokaan, ja paista n. 5 min ~200C uunissa.

Viipaloi tomaatit, mozzarella ja (10 kpl) oliivit.

Ota pohja pois uunista ja asettele tomaatit pohjalle, niiden päälle mozzarellat ja oliivit.

Ripottele päälle pestokastiketta ja juustoraastetta.

Paista n. 30 min uunissa, kunnes pinta saa vähän väriä.

Ota piirakka pois uunista, ja ripottele päälle (3-4 lehteä) tuoretta pilkottu basillikaa.

Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 169 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruistaikina, valmistaikina, raaka (Myllynparas), annos 500g999g2827kcal46g313.7g150.9g54.9g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g599g122kcal3.6g22.8g1.8g8.4g
Kevyt mozzarella (Juustoportti), annos 150g599g1049kcal149.9g3g53.9g0g
Oliivi kivetön musta rainbow400g719kcal2.4g22.8g67.9g0g
Pesto Rosso, Barilla200g659kcal8g24g58.9g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen999g200kcal6g38g3g14g
Basilika, tuore60g24kcal1.9g3g0.5g2.3g
Emmental juustoraaste 17% laktoositon (Arla), annos 150g200g579kcal65.9g0g34g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8112g12359kcal567.4g854.6g741.8g159.2g
Valittu annoskoko4056g6180kcal283.7g427.3g370.9g79.6g
Annoskoko puolitettuna2028g3090kcal141.9g213.7g185.5g39.8g
Arvot/100g100g152kcal7g10.5g9.1g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176058