Omenakakku

Sulata voi, anna jäähtyä.

Sekoitaloput aineet taikinaan, paista voidellussa, leivinpaperilla pingotetussa irtopohjavuoassa 50 min 175 asteessa.

Sekoita kuorrutteen aineet ja kuorruta kakku täysin jäähtyneenä.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 169 grammaa

Anita73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g399g2914kcal4g4g319.3g0g
Sokeri 339g1377kcal0g338.9g0g0g
Muna, annos 60g359g315kcal27.2g3g21.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 389g1335kcal39.7g272.4g4.7g13.6g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g15g60kcal0g14.8g0g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 1597g568kcal2.6g113.5g1.4g31.9g
Voi, 1 tl, 5 g120g874kcal1.2g1.2g95.8g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 240g713kcal44.4g6g57.5g0g
Tomusokeri 1dl=60g599g2395kcal0g598.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8112g21101kcal238.2g2705g1001g91g
Valittu annoskoko4056g10551kcal119.1g1352.5g500.5g45.5g
Annoskoko puolitettuna2028g5275kcal59.6g676.3g250.3g22.8g
Arvot/100g100g260kcal2.9g33.3g12.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=311107