Linssi-papukeitto

Kuumenna öljy padassa ja kuullota pilkottu sipuli siinä.

Lisää tomaattimurska sekä liotetut linssit, currytahna ja valkosipulimurska.

Lisää pavut ja tarpeen mukaan vettä.

Anna keiton porista rauhallisesti ja keitä välillä sekoittaen, kunnes tuntuu olevan kypsää (n. 30-45 minuuttia tai enemmän).

Mausta esimerkiksi suolalla, mustapippurilla, basilikalla.

Voit ripotella keittoannoksen päälle raejuustoa halutessasi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 464 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 44g13kcal0.5g2.1g0.1g0.7g
Papu valkoinen, keitetty 58g63kcal4.9g8.2g0.2g4.1g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 29g93kcal7.1g13.3g0.6g2.6g
Tomaattimurska 117g34kcal0.7g6.2g0.2g2.2g
Valkosipuli 4.4g4.7kcal0.3g0.7g0g0.1g
Rajah Mild Curry Paste (10g)5.8g8.3kcal0.2g0.5g0.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 146g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 2.2g19kcal0g0g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana812g471kcal27.4g62g7.8g19.4g
Valittu annoskoko406g235kcal13.7g31g3.9g9.7g
Annoskoko puolitettuna203g118kcal6.9g15.5g2g4.9g
Arvot/100g100g58kcal3.4g7.6g1g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139829