Lämmin tonnikala-ruisleipä

Voitele puolikas ruisreikäleivästä ketsupilla.

Halutessasi leikkaa valmiiksi annospaloiksi 4/8 osaan.

Lado päälle tonnikala, tomaatit, katkaravut, kapris ja juustoraaste.

Mausta musta tai sitruunapippurilla.

Aseta uunipellille ja paista 200 noin 20min kunnes juustoraaste on sulanut ja hieman ruskistunut.

Tarjoa salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipäpalat runsaskuituinen, laktoositon (Rainbow), annos 25g131g315kcal11.6g61.7g2.4g15.8g
Ketsuppi 35g32kcal0.4g6.7g0.1g0.4g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)96g173kcal22.1g0g7.7g0g
Rainbow kermajuusto (Rainbow), annos 10g44g171kcal10.5g0.4g14g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro8.7g2.7kcal0.2g0.4g0g0.3g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g3.5g6kcal0.3g1.1g0g0g
Katkarapu 88g60kcal12.6g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana812g1519kcal115.4g140.6g50.4g33g
Valittu annoskoko406g759kcal57.7g70.3g25.2g16.5g
Annoskoko puolitettuna203g380kcal28.9g35.2g12.6g8.3g
Arvot/100g100g187kcal14.2g17.3g6.2g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267424