Mussakka

Paista jauheliha ja sipuli.

Leikkaa munakoiso ja peruna viipaleiksi.

Silppua 5kpl lasagneleyjä väleihin.

Nesteet, muna ja pure sekaisin ja mausteita.

Kasataan kuin lazagne.

Uuniin +200´c ja paistetaan kypsäksi.

Voit lisätä halutessasi juustoraastetta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Sartza75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Munakoiso 61g14kcal0.3g1.9g0.1g1.5g
Peruna, keskikokoinen 60g79g47kcal1.2g10.2g0.1g0.7g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha110g182kcal20.8g0g10.9g0g
Tomaatti Puree (Heinz), annos 100g6.6g3.7kcal0.2g0.7g0g0g
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1.1g0g0.4g
Maito, Kevyt22g10kcal0.7g1.1g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 66g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 22g31kcal2.7g0.1g2.2g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras18g64kcal2.4g12.9g0.3g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana812g716kcal57.2g56g27.8g6.4g
Valittu annoskoko406g358kcal28.6g28g13.9g3.2g
Annoskoko puolitettuna203g179kcal14.3g14g7g1.6g
Arvot/100g100g88kcal7g6.9g3.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=336661