Oopperavoileivät Outin tapaan

Turvota korppujauho ja vesi kulhossa.

Ruskista pilkotut sipulit.

Lisää jauheliha.

Mausta valkosipulilla, suolalla ja valkopippurilla.

Sekoita hyvin.

Levitä taikina 9:lle paahtoleipäviipaleelle.

Kuumenna paistinpannu ja lisää oljy.

Paista leivät molemmin puolin kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Singoalla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho (Pirkka)39g139kcal5.4g27.2g0.9g1.9g
Vesi58g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 155g215kcal29.1g0g10.9g0g
Sipuli (kuorittu)47g13kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl18g157kcal0g0g17.5g0g
Iso vehnäpaahto (Vaasan), annos 25g87g236kcal8.2g40.2g4g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana812g1519kcal86.6g139.2g66.8g11.8g
Valittu annoskoko406g760kcal43.3g69.6g33.4g5.9g
Annoskoko puolitettuna203g380kcal21.7g34.8g16.7g3g
Arvot/100g100g187kcal10.7g17.1g8.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=367657