Kukkakaali/parsakaaligratiini

Paloittele ja esikeitä kaalit, ehkä 10-15 min. Tee bechamel -kastike kermasta, voista ja vehnäjauhoista, kiehauta niin että sakenee, lisää tähän juusto.

Kaada kastike ja kaalit uunivuokaan ja paista 200 C noin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Linda101
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, keitetty, suolaa 200g48kcal3.6g4.4g0.6g4.6g
Parsakaali, keitetty, suolaa 125g43kcal5.7g2.4g0.4g3.1g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g63g75kcal2.1g2.3g6.3g0g
Voi 2.5g18kcal0g0g2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.8g13kcal0.4g2.6g0g0.1g
Mozzarella juustoraaste, valio13g36kcal3.2g0g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana813g467kcal30g23.4g23.8g15.6g
Valittu annoskoko406g233kcal15g11.7g11.9g7.8g
Annoskoko puolitettuna203g117kcal7.5g5.9g6g3.9g
Arvot/100g100g57kcal3.7g2.9g2.9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255053