Karppi, täytetty paprika

Leikkaa paprikoista hattu pois.

Kuullota sipuli (ja valkosipuli) oliiviöljyssä ja lisää jauheliha, ruskista ja mausta esim.

pippuri, paprikaj.

yms.
Lisää tuorejuusto.

Täytä paprikat seoksella ja lisää juustoraaste päälle.

Kypsennä 2oo asteessa n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Tuikku13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika-chili tuorejuusto viola19g30kcal1.5g0.8g2.4g0g
Juustoraaste emmental punaleima38g146kcal10.9g0g11.2g0g
Sipuli (kuorittu)23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Oliiviöljy 5.2g46kcal0g0g5.2g0g
Paprika punainen 128g37kcal1.2g5.7g0.5g2.4g
Jauheliha, sika-nauta 150g332kcal26.3g0g25.5g0g
Viola 13% tuorejuusto, yrtti-pippuri (Valio oy), annos 20g45g72kcal3.6g1.8g5.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana813g1340kcal87.6g18.8g101.2g5.6g
Valittu annoskoko407g670kcal43.8g9.4g50.6g2.8g
Annoskoko puolitettuna203g335kcal21.9g4.7g25.3g1.4g
Arvot/100g100g165kcal10.8g2.3g12.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=208535