Kasvissosekeitto creme cuisinella

Kuori ja pilko vihannekset.

Keitä pehmeiksi.

Kaada neste pois ja soseuta.

Lisää vettä kunnes löystyy mieleiseksi.

Lisää creme cuisine ja mausta.

Kiehauta ja nauti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 651 grammaa

Jenmarie12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g44g26kcal0.7g5.7g0g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g38g11kcal0.2g2.2g0.1g0.9g
Sipuli (kuorittu)3.4g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 313g0kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit9g12kcal0.3g0.2g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana814g100kcal2.4g16.6g2.6g2.8g
Valittu annoskoko407g50kcal1.2g8.3g1.3g1.4g
Annoskoko puolitettuna203g25kcal0.6g4.2g0.7g0.7g
Arvot/100g100g12kcal0.3g2g0.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273720