Jauhliha kastike

Kuumenna öljy ja kuullota valkosipulia ja chiliä, lisää sitten paprika ja jauheliha ja paista se melkein kypsäksi.

Laita tomaattimurska pannuun ja kun seos kiehuu, lisää sulatejuusto, kun juusto on sulanut lisää ketsuppia ja sinappia ja pippuria, basilikaa ja suolaa maun mukaan, sekoita ja keitä vähän aikaa, että kastike saostuu, lisää juustoraastetta jonkin verran, että kastike saostuu lisää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 203 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Snelmann porsaan jauheliha1333g2400kcal240g0g160g0g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto273g765kcal51.9g0g60.1g0g
Oliiviöljy 33g295kcal0g0g33.3g0g
Suippopaprika, makea, Pirkka167g42kcal1.5g7.7g0.7g3.2g
Chili paprika punainen13g5.3kcal0.3g1.2g0g0g
Valkosipuli 23g25kcal1.8g3.8g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Tomaattimurska (Euro shopper)1667g500kcal16.7g66.7g6.7g3.3g
Pirkka Emmental-Mozarella 100g183g660kcal51.3g3.7g49.5g0g
Ketsuppi, Pirkka100g107kcal1g25g0g1.2g
Auran sinappi, perinteinen (Jalostaja), annos 7g67g145kcal4.1g16.5g6.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8120g9997kcal742.4g268.4g635.4g23.2g
Valittu annoskoko4060g4999kcal371.2g134.2g317.7g11.6g
Annoskoko puolitettuna2030g2499kcal185.6g67.1g158.9g5.8g
Arvot/100g100g123kcal9.1g3.3g7.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=340716