Ruusukaali-pekonipata

Kuumenna uuni 225 asteeseen.

Keitä kaalit lähes kypsiksi, laita uunivuokaan.

2. Paista pekonit, lisää vuokaan.

3. Vatkaa munat ja maito, mausta ja kaada vuokaan.

Ripottele päälle juusto.

4. Paista uunin keskitasolla n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Sepponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruusukaali, keitetty, suolaa 1750g424kcal24g33.8g8.8g43.4g
Pekoni, paistettu 595g3064kcal97.8g0g301.6g0g
Kananmuna kuoreton 490g699kcal61.3g1.5g50.2g0g
Juustoraaste, pizzajuusto (Valio oy), annos 150g525g1733kcal131.2g0g136.5g5.2g
Maito, Kevyt700g322kcal22.4g33.6g10.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8120g12483kcal673.4g137.8g1015.2g97.2g
Valittu annoskoko4060g6242kcal336.7g68.9g507.6g48.6g
Annoskoko puolitettuna2030g3121kcal168.4g34.5g253.8g24.3g
Arvot/100g100g154kcal8.3g1.7g12.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352018