Tonnikalapiirakka kermaviili

Kaada vesi pois tonnikalapurkeista.

Sekoita kaikki pohjan raaka-aineet keskenään (leivinjauhe aina vehnäjauhojen kanssa) ja kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun piirakkavuokaan
Sekoita sitten täytteen ainekset keskenään, vaikka samassa kulhossa ja kaada täyte raa\'an pohjan päälle.

Lisää halutessasi hieman juustoraastetta
Paista 200 asteessa kauniin ruskeaksi (= n.½ tuntia?).

Taikina tulee piirakkavuokaan (24 cm) piripintaan: käytä siis hieman isompaa tai suojaa uunin pohja vaikkapa pellillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Tuia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g1861g2177kcal52.1g74.4g186g0g
Vehnäjauho puolikarkea 756g2593kcal77g529.1g9.1g26.5g
Kananmuna kuoreton 512g730kcal64g1.5g52.4g0g
Leivinjauhe 1.9g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)930g1526kcal232.6g8.4g61.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8120g14057kcal851.6g1228.2g617.8g53g
Valittu annoskoko4060g7029kcal425.8g614.1g308.9g26.5g
Annoskoko puolitettuna2030g3514kcal212.9g307.1g154.5g13.3g
Arvot/100g100g173kcal10.5g15.1g7.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386781