Pääkallo(m)

Keitä makaronit lihaliemessä ohjeen mukaan.

Kuori ja pilko sipuli.

Ruskista jauheliha.

Lisää joukkoon sipuli.

Paista niin kauan, että sipuli pehmenevät ja että jauheliha on kypsää.

Mausta maun mukaan.

Kaada makaroneista vedet ja sekoita sen jälkeen jauheliha ja makaronit keskenään.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lihaliemikuutio extra (Maggi), annos 10g28g84kcal4.5g2g6.4g0g
23%sika-nautajauheliha (Rainbow), annos 100g1955g5376kcal332.3g0g449.6g0g
Suola, annos 3g7g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 5.6g18kcal0.8g1g0.7g2.1g
Mustapippuri 2.8g7.8kcal0.3g1.1g0.1g0.7g
Cayennepippuri jauhettu (Santa maria), annos 1g1.4g6kcal0.2g0.8g0.2g0g
Aromisuola (5g)11g5.9kcal0.1g1.1g0.1g0.2g
Timjami, annos 3g14g30kcal1.3g3.8g1g5.2g
Grillimauste kuivattu (Santa maria), annos 1g42g75kcal2.9g13g1.3g0g
Sipuli (käsittelemätön)916g248kcal11.9g44g1.8g15.6g
Tumma makaroni (Pirkka), annos 75g1078g3881kcal150.9g711.5g31.3g64.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8120g19462kcal1010.4g1556.6g985g177g
Valittu annoskoko4060g9731kcal505.2g778.3g492.5g88.5g
Annoskoko puolitettuna2030g4866kcal252.6g389.2g246.3g44.3g
Arvot/100g100g240kcal12.4g19.2g12.1g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444913