Jauhis-kaalimössö

Paista jauheliha ja sipulit, lisää kaalisilppu ja pari desiä vettä.

Hauduta kypsäksi (n. 1h), mausta.

Mausteet: meirami, basilika, valko- ja mustapippuri + suola.

Vettä en merkannut reseptiin, koska se haihtuu kokonaan haudutuksen aikana.

Lisäksi mössö olis kaivannut siirappia, mutta korvasin sen makeutusjauheella.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g120g876kcal1.2g1.2g96g0g
Valkokaali keräkaali 2000g555kcal23.8g81.2g4g42g
Jauheliha, sika-nauta 1600g3543kcal280g0g272g0g
Sipuli (kuorittu)220g59kcal2.9g10.6g0.4g3.7g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g120g115kcal1.3g21.8g0g0g
Makeutusaine cologran 100g 1 rkl (1g)2.4g9kcal0g2.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8125g10315kcal618.4g234.2g744.8g91.4g
Valittu annoskoko4062g5158kcal309.2g117.1g372.4g45.7g
Annoskoko puolitettuna2031g2579kcal154.6g58.6g186.2g22.9g
Arvot/100g100g127kcal7.6g2.9g9.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=314326