Hernekeitto kalkkunasta

Liota herneet (puoli pussia) yön yli ja keitä niitä 2h liotusvedessä.

Lisää pikottu sipuli, kasvisliemikuutio, ja mausteeksi meiramia ja mustapippuria maun mukaan.

Suikaloi kalkkuna ja lisää keittoon loppuvaiheessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 667g460kcal33.8g62.4g2.7g20.7g
Kasvisliemikuutio 40g122kcal3.8g5.4g9.4g0.6g
Vesi, vesijohtovesi 2668g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)147g40kcal1.9g7g0.3g2.5g
Mustapippuri 8g22kcal0.9g3.1g0.3g2.1g
Kalkkunan fileerulla (maustamaton) (Rainbow), annos 100g534g406kcal85.4g7.5g3.7g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8128g2099kcal251.6g170.8g32.8g56g
Valittu annoskoko4064g1049kcal125.8g85.4g16.4g28g
Annoskoko puolitettuna2032g525kcal62.9g42.7g8.2g14g
Arvot/100g100g26kcal3.1g2.1g0.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267234