Kanttarellimuhennos

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuullota.

Lisää pestyt ja pilkotut kanttarellit.

Kypsennä hiljalleen ja loppuvaiheessa lisää suola ja pippuri.

Lopuksi kerma ja vielä kypsennetään sekoitellen n. 5 min. Kokonaisvalm.

Aika n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Ursulah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli, tuore, annos 100g1606g386kcal28.9g48.2g8g30.5g
Sipuli (kuorittu)803g217kcal10.4g38.6g1.6g13.7g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1606g5303kcal32.1g48.2g562.2g0g
Suola, annos 3g40g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 8g23kcal0.9g3.1g0.3g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8128g11855kcal144.6g276.2g1144.2g92.6g
Valittu annoskoko4064g5928kcal72.3g138.1g572.1g46.3g
Annoskoko puolitettuna2032g2964kcal36.2g69.1g286.1g23.2g
Arvot/100g100g146kcal1.8g3.4g14.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=381750