Omenakakku

Sulata voi, anna jäähtyä.

Sekoitaloput aineet taikinaan, paista voidellussa, leivinpaperilla pingotetussa irtopohjavuoassa 50 min 175 asteessa.

Sekoita kuorrutteen aineet ja kuorruta kakku täysin jäähtyneenä.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 169 grammaa

Anita73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g400g2920kcal4g4g320g0g
Sokeri 340g1380kcal0g339.7g0g0g
Muna, annos 60g360g315kcal27.2g3g21.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 390g1338kcal39.7g273g4.7g13.7g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g15g60kcal0g14.8g0g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 1600g569kcal2.6g113.8g1.4g32g
Voi, 1 tl, 5 g120g876kcal1.2g1.2g96g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 240g715kcal44.5g6g57.6g0g
Tomusokeri 1dl=60g600g2400kcal0g600g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8130g21148kcal238.4g2711g1003g91.4g
Valittu annoskoko4065g10574kcal119.2g1355.5g501.5g45.7g
Annoskoko puolitettuna2033g5287kcal59.6g677.8g250.8g22.9g
Arvot/100g100g260kcal2.9g33.3g12.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=311107