Jauhelihamureke (viherpippurikoskenlaskija)

-800g paistijauhelihaa
-2 kananmunaa
-1prk kermaviiliä
-4 valkosipulinkynttä
-sipulirouhetta
-tabascoa
-musta-ja valkopippuria
-jauhelihamaustetta
-viherpippuri-koskenlaskijaa

Sekoita nämä kiinteäksi kasaksi ja pudota "möykky" leivinpaperin päälle, joka on siis pellin päällä.

Painele taikina pellin kokoiseksi levyksi.

Leikkaa koskenlaskijapaketista noin puolet viipaleiksi ja aseta ne taikinalevyn etureunaan.

Lähde kääntämään taikinaa rullalle leivinpaperia apunakäyttäen.

Eli nosta paperia ja vedä sitä itseäsi kohden, jotta taikina menee rullalle.

Sitten kun rulla on valmis, taputtele päät umpeen.

Paista uunissa 200'c/45min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Timopaan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto376g1052kcal71.4g0g82.7g0g
Sipuli (käsittelemätön)360g98kcal4.7g17.3g0.7g6.1g
Kermaviili, maustamaton (Valio)600g720kcal18g24.6g60g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl330g429kcal43.3g1g27.4g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g2401g4082kcal480.3g0g240.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8136g12764kcal1235.4g85.8g821.8g12.2g
Valittu annoskoko4068g6382kcal617.7g42.9g410.9g6.1g
Annoskoko puolitettuna2034g3191kcal308.9g21.5g205.5g3.1g
Arvot/100g100g157kcal15.2g1.1g10.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=30816