Lammaslinssi höystö

1. Kuori ja hienonna porkkanat ja sipulit.

Ruskista jauheliha öljyssä, lisää kasvikset loppuvaiheessa.

Mausta (pippuri, cayanne)

Lisää linssit, vesi (2dl) sekä liemikuutio.

Keitä n. 5min ajan.

Maustaa voi lopuksi maun mukaan esim.

tuoreella mintulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Hhenni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, lampaan, rasvaa 14 % 1798g3661kcal321.8g0g266.1g0g
Linssi, punainen, Go Green899g2922kcal215.8g440.5g9g107.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g877g245kcal5.3g52.2g1.8g21.9g
Sipuli (kuorittu)450g121kcal5.8g21.6g0.9g7.6g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)45g117kcal5.8g5.4g8.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8136g14133kcal1109g1039.4g571.8g275.2g
Valittu annoskoko4068g7066kcal554.5g519.7g285.9g137.6g
Annoskoko puolitettuna2034g3533kcal277.3g259.9g143g68.8g
Arvot/100g100g174kcal13.6g12.8g7g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=427122