Koskenlaskijan lihamakaronilaatikko

Keitä makaroneja lihaliemikuutiolla maustetussa vedessä n. 10 min. Kiehuessa paista jauhelihat ja sipuli pannulla.

Mausta mielesi mukaan, lisää joukkoon tomaattipyree ja koskenlaskijajuuston puolikas.

Kaada makaronit ja lihaseos vuokaan.

Sekoita maito, kananmunat (4 kpl) sekä valitsemasi mausteet seokseksi ja kaada vuokaan makaronin / lihojen päälle.

Paista uunissa puoli tuntia tai kunnes pinta on saanut kauniin ruskean värin, eikä maitoseos vaikuta vetiseltä (jos näet vuoasta läpi).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Betterself
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 902g2889kcal241.3g0g215.8g0g
Sipuli (kuorittu)113g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Makaroni, tumma 902g3242kcal121.7g592.3g27g53.2g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g282g789kcal53.5g0.1g62g0g
Tomaattipyree (Felix)225g180kcal6.8g36.1g1.1g0g
Kananmuna kuoreton 496g707kcal62g1.5g50.8g0g
Maitokahvi rasvaton maito, annos 200g1127g147kcal17.5g16.9g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl23g56kcal2.7g0.3g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8136g16082kcal1014g1305.2g723.8g110.2g
Valittu annoskoko4068g8041kcal507g652.6g361.9g55.1g
Annoskoko puolitettuna2034g4021kcal253.5g326.3g181g27.6g
Arvot/100g100g198kcal12.5g16g8.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437710