Tonnikalapasta

Paista kasviksia kuumalla pannulla öljyssä sen verran, että ne sulavat.

Lisää joukkoon tonnikala.

Kaada joukkoon ruokakerma ja paloiteltu Koskenlaskija.

Voit maustaa vielä esim.

pippurisekoituksella ja yrteillä.

Kuumenna niin kauan, kunnes juusto on sulanut.

Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan ja yhdistä tonnikalaseokseen.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Fiona08
AineksetMääräEnergiaPHRK
Megamix kasvissekoitus (pakaste), Kesäpöytä 1/2 pss1126g315kcal14.6g55.2g3.4g33.8g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%901g991kcal24.3g24.3g90.1g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto300g841kcal57g0g66g0g
Ruisraketti makaroni (päivitetty) (Myllyn Paras)751g2514kcal90.8g493.1g17.3g52.5g
Tonnikala vedessä 901g941kcal202.1g0g13.5g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 90g797kcal0g0g90.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8136g12796kcal777.6g1145.2g560.8g172.6g
Valittu annoskoko4068g6398kcal388.8g572.6g280.4g86.3g
Annoskoko puolitettuna2034g3199kcal194.4g286.3g140.2g43.2g
Arvot/100g100g157kcal9.6g14.1g6.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81047