Bolognese-kastike

Ruskista jauheliha rypsiöljyssä.

Lisää silputut sipulit (2) ja raastetut porkkanat (2 isoa).

Lisää tomaattimurska, pyree , murskatut valkosipulin kynnet ja vesi.

Mausta mieleiseksesi esim.

mustapippurilla, suolalla ja basilikalla.

Hauduta ainakin puoli tuntia miedolla lämmöllä.

Lisää lopuksi punaviini ja tarkista mausteet.

Tarjoa spagetin ja parmesaaniraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%100g170kcal20g0g10g0g
Sipuli (kuorittu)45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g50g14kcal0.3g3g0.1g1.2g
Tomaattimurska 100g29kcal0.6g5.3g0.2g1.9g
Tomaattipyre (Heinz), annos 10g10g5.7kcal0.4g1g0g0g
Rypsiöljy 2g18kcal0g0g2g0g
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Punaviini25g18kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana814g533kcal44g23g24.8g7.8g
Valittu annoskoko407g266kcal22g11.5g12.4g3.9g
Annoskoko puolitettuna204g133kcal11g5.8g6.2g2g
Arvot/100g100g66kcal5.4g2.8g3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147608