Tonnikalacannelonit

-Kuori ja hienonna sipuli.

-Valuta tonnikalan öljy pannulle.

Lisää sipulit ja anna kuulottua hetki.

-Lisää pannulle tonnikala ja tomaattimurska, mausteet (kuivattua tilliä 1/2 tl, sitruunapippuria 1/2 tl, sokeria 1/2 tl ja 2 valkosipulinkynttä).

-Anna kastikkeen hiukan jäähtyä.

-Täytä cannelonit pikkulusikalla (aseta putkilo vuoan pohjaa vasten ja täytä se täyteen).

-Kaada pinnalle ruokakerma ja juustoraaste.

-Kypsennä uunin alatasolla n 25-30 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 362 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Canneloni, Myllyn paras ( 11g)45g158kcal5.8g31.5g0.7g1.3g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)90g148kcal22.5g0.8g5.9g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g135g54kcal2.3g11.1g0.1g0g
Tuorejuusto, rasvaa 6-11 % 23g34kcal1.8g1.1g2.5g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%90g108kcal2.6g4.1g9g0g
Mozzarella juustoraaste Euroshopper16g46kcal4.1g0g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana814g1098kcal78.4g98g43g3g
Valittu annoskoko407g549kcal39.2g49g21.5g1.5g
Annoskoko puolitettuna204g275kcal19.6g24.5g10.8g0.8g
Arvot/100g100g135kcal9.6g12g5.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281961