Krakovanmakkarakeitto

Perunoita 5 kpl
krakovanmakkaraa 2 kpl
keitinvettä 0,7l
lihaliemikuutio
keittojuureksia 200g
pernat kuoritaan ja kiehumaan
Krakovanmakkarat pienennetään ja paistetaan.

suolaa ja pippuria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 362 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 96g53kcal1.5g12.6g0.2g0.8g
Lihaliemikuutio Maggi5.1g14kcal0.5g0.4g1.2g0g
Krakovanmakkara, Dulano 375g53g107kcal7.7g0.5g7.7g0.1g
KEITTOJUURES Rainbow pakaste56g14kcal0.5g2.7g0.2g1.6g
Vesi197g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana814g376kcal20.4g32.4g18.6g5g
Valittu annoskoko407g188kcal10.2g16.2g9.3g2.5g
Annoskoko puolitettuna204g94kcal5.1g8.1g4.7g1.3g
Arvot/100g100g46kcal2.5g4g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=324257