Pannukakku

Vatkaa munien rakenne rikki ja lisää maito ja suola.

Lisää jauhot koko ajan sekoittaen.

Anna taikinan turvota hetki ja kaada se voidellulle uunipellille.

Paista 225 asteessa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 163 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 209g95kcal6.3g10g3.1g0g
Kananmuna 50g(kpl)125g158kcal13.8g0.4g11.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 68g233kcal6.9g47.5g0.8g2.4g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Margariini 80% keskiarvo4.2g30kcal0g0g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana815g1032kcal54g115.8g37g4.8g
Valittu annoskoko408g516kcal27g57.9g18.5g2.4g
Annoskoko puolitettuna204g258kcal13.5g29g9.3g1.2g
Arvot/100g100g127kcal6.6g14.2g4.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=124326