Kasvispannu

Kuori, viipaloi, suikaloi kaikki vihannekset.

Laita kylmään veteen vuorokaudeksi jääkaappiin imemään nestettä itseensä.

Kuullota ensin purjoa ja kumoa kaikki muut vihannekset seuraksi paitsi parsakaalin nuput ja kiinankaali.

Mausta cayenne pippurilla, mustapippurirouheella
Hiukan ketjap manista ja muutama desi vettä.

Lisää kiinankaali ja parsakaalin kukinnot ja
hauduttele kypsäksi kannen alla ja tarjoa pihvin kanssa!
Nam !!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 6.7g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g82g23kcal0.5g4.9g0.2g2g
Parsakaali brokkoli 95g33kcal4.4g1.9g0.3g2.4g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka71g7.8kcal0.8g0.8g0.1g0.7g
Kiinankaali 69g14kcal1.1g1.6g0.2g0.6g
Ketjap Manis makea soijakastike (Pirkka), annos 150g7.5g14kcal0.2g3.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 75g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.3g3.5kcal0.1g0.5g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana815g193kcal14.4g26g1.6g12.2g
Valittu annoskoko408g96kcal7.2g13g0.8g6.1g
Annoskoko puolitettuna204g48kcal3.6g6.5g0.4g3.1g
Arvot/100g100g24kcal1.8g3.2g0.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=388703