Tonnikalavuoka

1. Keitä makaronit, raasta juustot (eri astioihin), valuta öljy tonnikalasta
2. Kuullota sipuli, lisää jauhot
3. Lisää varovasti maito, kiehauta
4. Lisää tonnikalat, chili, sinappi, parmesanraaste
5. Voideltuun vuokaan pohjalle puolet makaronista , seuraavaksi kastike, päälle loput makaronit ja toinen juustoraaste (+korppujauhoa)
6. 40min 175-asteisessa uunissa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni Kypsennetty, annos 100g146g510kcal18.9g100.6g3.6g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen104g34kcal3.4g5.1g0g0g
Tonnikala öljyssä 39g73kcal10.4g0g3.5g0g
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]39g46kcal4.6g0.8g2.7g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g21g81kcal6.9g0g5.9g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Voi, 1 tl, 5 g6.2g46kcal0.1g0.1g5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6.2g21kcal0.6g4.4g0.1g0.2g
Polar-juusto 15%21g54kcal6.5g0g3.1g0g
Paholaisen hillo (Puljonki), annos 30g9g13kcal0.1g3g0g0g
Sinappi 6.7g8.8kcal0.3g0.9g0.4g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana815g1780kcal103.8g230.8g48.6g1g
Valittu annoskoko407g890kcal51.9g115.4g24.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna204g445kcal26g57.7g12.2g0.3g
Arvot/100g100g219kcal12.7g28.3g6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390547