Tonnikalakatkarapukastike

Kypsennä sipulisilppua rasvassa.

Lisää 2 prk tonnikalaa ja katkaravut.

Lopuksi ruokakerma, anna kiehahtaa.

Mausta tillillä.

Tarjoa pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 136 grammaa

Aamunkoitto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Abba tonnikalaa tomaatissa 185g185g222kcal27.7g12.9g5.5g0g
Katkarapu pakaste (Pirkka), annos 180g90g59kcal13.5g0g0.6g0g
Ruokakerma hyla luomu 15% (Valio), annos 200g100g160kcal2.1g3.8g15g0g
Sipuli 25g7.6kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Oivariini, 60 (100g)7.5g41kcal0.1g0.1g4.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana815g980kcal87.4g36g51.4g0.8g
Valittu annoskoko408g490kcal43.7g18g25.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna204g245kcal21.9g9g12.9g0.2g
Arvot/100g100g120kcal10.7g4.4g6.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=424179