Chili pavut

Sulata pavut, tai jos käytät tuoreita papuja keitä niitä hetki.

Kuumenna öljy pannulla, lisää pilkottu chili ja valkosipuli sekä pavut pienissä erissä.

Pidä levy suhteellisen kuumana ja sekoita aineksia koko ajan etteivät pala.

Pavut saavat vähän ruskistua.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Helppojuttu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Chili paprika punainen39g16kcal0.8g3.5g0g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g12g104kcal0g0g11.8g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g7g7.3kcal0.6g1.1g0g0.1g
Vihreä papu (Rainbow), annos 100g350g87kcal7g14g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana815g429kcal16.8g37.2g24.2g0.2g
Valittu annoskoko408g215kcal8.4g18.6g12.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna204g107kcal4.2g9.3g6.1g0.1g
Arvot/100g100g53kcal2.1g4.6g3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197524