Kana-makaronikeitto

Ruskista sipuli ja broilerisuikala.

Lisää mausteita ja suola.

lisää makaronit ja vesi.

anna kiehua, kun lähes kypsää on makaroni, lisää paprika ja kevyt kerma kiehauta, jotta makaronit kypsiä lisää basilika.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Mammamia63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi175g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 4.9g43kcal0g0g4.9g0g
Broilerisuikaleet79g96kcal16.8g0g3.1g0g
Sipuli (kuorittu)35g9kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Valkosipuli 7g7.6kcal0.6g1.1g0g0.1g
Makaroni, pasta 53g172kcal5.3g34.9g0.6g1.8g
Paprika keltainen 18g5.3kcal0.2g0.9g0g0.4g
Kevytkerma 10% rasvaa (Valio), annos 200g35g42kcal1.2g1.7g3.5g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.4g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Curryjauhe (-), annos 5g0.9g2.8kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana816g759kcal49.6g81.6g24.6g6.2g
Valittu annoskoko408g379kcal24.8g40.8g12.3g3.1g
Annoskoko puolitettuna204g190kcal12.4g20.4g6.2g1.6g
Arvot/100g100g93kcal6.1g10g3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=396358