Gulassipata

1. Leikkaa naudan sisäpaisti noin 1/2 cm:n paksuisiksi viipaleiksi.

Leikkaa kuoritut, halkaistut sipulit lohkoiksi.

Hienonna valkosipulinkynnet ja halkaistu chilipalko, josta on poistettu siemenet.

Viipaloi kuoritut porkkanat ja paloittele paprikat.

2. Ruskista lihaviipaleet pannussa 3-4 erässä tilkassa öljyä ja siirrä toiseen astiaan.

3. Kiehauta sipulit, chili ja paprikajauhe pannussa tai padassa tilkassa öljyä.

Lisää pataan sipulien kanssa ruskistetut paistiviipaleet ja porkkanat.

Kaada joukkoon vesi ja mausta gulassi.

Kypsennä kannen alla liedellä tai uunissa 200 asteessa noin tunti.

4. Lisää pataan paprikat ja tomaattipyree.

Kypsennä vielä noin 1/2 tuntia.

Hienonna padan pinnalle runsaasti persiljaa.

Tarjoa keitetyn riisin tai pastan sekä ruokajogurtin ja vaalean leivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Kilroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan Sisäpaisti1577g1735kcal346.9g1.6g47.3g0g
Sipuli 351g106kcal4.4g16.8g0.7g6g
Valkosipuli 26g29kcal2.1g4.3g0.2g0.6g
Chili paprika punainen35g14kcal0.7g3.2g0g0g
Porkkana 526g172kcal3.3g29.2g1.1g13.4g
Paprika, punainen351g90kcal3.2g16.1g1.4g7g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl53g463kcal0g0g52.6g0g
Paprikajauhe 10g31kcal1.4g1.8g1.3g3.6g
Vesi, vesijohtovesi 876g0kcal0g0g0g0g
Timjami 1.8g5kcal0.2g0.5g0.1g0.6g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.8g4.9kcal0.2g0.7g0.1g0.5g
Tomaattisose tomaattipyree 79g60kcal3.5g10.2g0.2g0.8g
Persilja 175g48kcal2.4g1.9g0.4g14g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8148g5513kcal736.6g172.6g210.8g93g
Valittu annoskoko4074g2756kcal368.3g86.3g105.4g46.5g
Annoskoko puolitettuna2037g1378kcal184.2g43.2g52.7g23.3g
Arvot/100g100g68kcal9g2.1g2.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132840