Jauhelihajuuresvuoka

Paista jauheliha ja mausta mielesi mukaan (esim.

grillaus- ja paprikamauste toimii aina).

Kuullosta sipuli jauhelihan seassa.

Lisää 3dl vettä ja murenna lihaliemikuutio joukkoon, kiehauta.

Lisää 2,5dl ruokakermaa.

Voitele vuoka rasvalla.

Sekoita peruna-juuressekoitus ja "jauhelihakastike" vuoassa.

Lisää tarvittaessa vettä/ruokakermaa oman maun mukaan.

Halutessasi voit lisätä juustoa päälle.

Kypsennä uunissa 200 asteessa tunnin ajan alimmalla tasolla.

Mitä mainioin arkiruoka :)

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha (Atria), annos 400g801g1362kcal160.2g0g80.1g0g
Peruna-juuressekoitus (Kesäpöytä apetit), annos 100g2003g1062kcal28g228.3g4g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl20g50kcal2.4g0.3g4.4g0g
Ruokakerma 15% (Rainbow), annos 200g501g801kcal15g20g75.1g0g
Oivariini, laktoositon (Valio), annos 5g8g55kcal0.1g0.1g6g0g
Vesi, vesijohtovesi 601g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 140g42kcal1.8g6.7g0.3g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8148g6744kcal415g510.8g339.8g4.8g
Valittu annoskoko4074g3372kcal207.5g255.4g169.9g2.4g
Annoskoko puolitettuna2037g1686kcal103.8g127.7g85g1.2g
Arvot/100g100g83kcal5.1g6.3g4.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219134