Kanariisivuoka

Kypsennä kanat ja valmista kanaliemi (kuutio+4dl kiehuvaa vettä).

Sekoita kaikki ainekset vuuassa. 200 astetta, n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Janeo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale hunajamarinoitu (X-tra), annos 200g2398g3357kcal383.7g71.9g175.1g0g
Kevyt ruokakerma 4% (Rainbow)701g421kcal4.9g33.7g28g2.1g
Basmatiriisi (kuivapaino) (Rainbow), annos 80g561g2020kcal47.7g431.9g5.6g0g
Sipuli 379g115kcal4.7g18.2g0.8g6.4g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g35g98kcal3g6g6.7g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8148g12021kcal888g1123.4g432.4g17.2g
Valittu annoskoko4074g6010kcal444g561.7g216.2g8.6g
Annoskoko puolitettuna2037g3005kcal222g280.9g108.1g4.3g
Arvot/100g100g148kcal10.9g13.8g5.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372056