Lihapata

Paista paistisuikaleet öljyssä pintaruskeiksi.

Kaikki ainekset uunipataan.

Vettä maun mukaan.

Mausteiksi fondia, (laakerinlehti) ja paaaljon eri pippureita kokonaisina tai murskattuina.

Syödään sellaisenaan, tai perunan/riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 408 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g40g11kcal0.2g2.4g0.1g1g
Selleri, annos 50g40g5.6kcal0.4g1.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)40g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Paprika, punainen40g10kcal0.4g1.8g0.2g0.8g
Herkkusieni 46g7.3kcal1g0.1g0.2g0.7g
Hillosipuli, Rainbow30g11kcal0.3g2.1g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g3g27kcal0g0g3g0g
Naudan sisäpaistisuikale, Atria160g176kcal33.6g0g4g0g
Riistafondi (Touch of taste), annos 15g3g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Häränlihafondi (Touch of taste), annos 15g3g1.8kcal0.2g0.3g0g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g3g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana816g529kcal73.8g20.6g15.2g6.4g
Valittu annoskoko408g264kcal36.9g10.3g7.6g3.2g
Annoskoko puolitettuna204g132kcal18.5g5.2g3.8g1.6g
Arvot/100g100g65kcal9g2.5g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87604