Tallinnan hapankaali mukailtu

Ruskista sipuli ja pekoni pannulla.

Lisää muut aineet ja hauduttele hapankaali pehmeäksi.

Lopuksi lisää hiukan smetanaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 51 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria Suomalainen Pekoni, 15g/kpl144g504kcal20.2g0.7g46.1g0g
Sipuli (kuorittu)80g22kcal1g3.8g0.2g1.4g
Tomaattisose (pyre) (Eldorado), annos 70g56g43kcal3.2g6.1g0.2g0g
Piparjuuri, annos 10g8g3kcal0.4g0.9g0g0.6g
Vesi80g0kcal0g0g0g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 40g156kcal0.9g0.9g16.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana816g1455kcal51.4g24.8g126.6g4g
Valittu annoskoko408g728kcal25.7g12.4g63.3g2g
Annoskoko puolitettuna204g364kcal12.9g6.2g31.7g1g
Arvot/100g100g178kcal6.3g3g15.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306940