Hampurilaisdressing

Valuta jugurtti esimerkiksi suodatinpussissa, anna valua noin 2 tuntia.

Kuori ja pilko omena, sipuli (puna- tai keltasipuli) ja tuorekurkku pieniksi kuutioiksi.

Sekoita kaikki jugurttiin.

Lisää mausteita maun mukaan, esimerkiksi pippuria, suolaa ja sitruunamehua.

Tarjoa hampurilaisten kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

Naksuti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku, tuore79g7.9kcal0.5g1.3g0.1g0.6g
Sipuli, kokonainen 50g11g3kcal0.1g0.5g0g0.1g
Omena, ulkomainen kuorittu159g65kcal0.3g14.9g0.2g2.9g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)159g95kcal5.4g7.1g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana816g343kcal12.6g47.6g11.8g7.2g
Valittu annoskoko408g171kcal6.3g23.8g5.9g3.6g
Annoskoko puolitettuna204g86kcal3.2g11.9g3g1.8g
Arvot/100g100g42kcal1.5g5.8g1.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=38500