Punainen jauhelihanokarekeitto

Silppua sipuli ja kuullota kasarissa.

Lisää tomaatti sose ja anna porista pari minuuttia.

Kaada tomaattimehu kasariin, kuumenna kiehuvaksi ja lisää pasta.

Lisää kjauheliha nokareina kiehuvaan keittoon.

Annan kiehua 3-4 min, lisää paloiteltu kesäkurpitsa.

Mausta.

(Lähde: Hyvä Terveys Ruokalehti)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 545 grammaa

Miiami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 38g11kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Rypsiöljy 2.6g23kcal0g0g2.6g0g
Tomaattipyree Eure Shopper (100g)13g11kcal0.4g2.5g0.1g0g
Tomaattimehu, oikeat arvot (Marli), annos 200g188g27kcal0g6.4g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 66g12kcal0.4g1.6g0.3g0.5g
Pasta 3-viljan (Torino)17g59kcal2.5g11.1g0.4g0.8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha75g125kcal14.3g0g7.5g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Persilja 9g2.6kcal0.1g0.1g0g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana818g542kcal36.4g47.2g22g5.4g
Valittu annoskoko409g271kcal18.2g23.6g11g2.7g
Annoskoko puolitettuna204g136kcal9.1g11.8g5.5g1.4g
Arvot/100g100g66kcal4.5g5.8g2.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237156