Kermainen makkarakeitto

1. Kuori perunat, kuutioi ja laita porisemaan 8 desiin vettä.

Muista pitää kansi päällä ettei vesi haihdu!
2. Mausta
3. Kun perunat alkavat olemaan kypsiä, lisää keittojuurekset (5-10 min )
4. Kuutioi sillävälin makkarat ja heitä joukkoon
5. Lopuksi lisää ruokakermaa, hieman jauhelihamaustetta, ketsuppia ja sinappia /antaa väriä ja hyvää makua
6. Smetanaa voi lisätä suoraan kattilaan tai pieni nökäre keittolautaselle keiton päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 727 grammaa

Nikkel77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 112g86kcal2.1g17.4g0.2g1.1g
KEITTOJUURES Apetit pakaste56g15kcal0.5g2.7g0.2g1.3g
Hk, sininen lenkki 580g82g188kcal8.2g5.1g14.7g0.2g
Mustapippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi (1kuutio)vähäsuol. ja rasvainen1.5g4.6kcal0.1g0.8g0.1g0g
Persilja 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Smetana, Valio, hyla14g55kcal0.3g0.4g5.9g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)28g45kcal0.8g0.8g4.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 112g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.7g0kcal0g0g0g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl0.7g1kcal0g0.1g0.1g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana818g788kcal24g54.8g50.8g5.4g
Valittu annoskoko409g394kcal12g27.4g25.4g2.7g
Annoskoko puolitettuna205g197kcal6g13.7g12.7g1.4g
Arvot/100g100g96kcal2.9g6.7g6.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=261050