Mustikan täytetyt paprikat (vhh)

(Täytekasvisten määrät suurinpiirtein, jokainen tyylillään)

Leikkaa paprika neljään osaan, ja poista siemenet.

Laita "veneisiin" parsakaalia, sipulia (jalapenoja) ja näiden päälle pari nokaretta tuorejuustoa.

Lisäksi vielä siivu juustoa ja mausteet, itse käytin timjamia ja mustapippuria.

Uunissa 200 astetta vartin verran, ja jos haluaa lopuksi vähän aikaa grillivastuksella.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Mustikka82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 1440g434kcal13.5g73.4g2.9g28.8g
Parsakaali brokkoli 1200g421kcal55.4g23.4g3.6g30g
Sipuli 240g73kcal3g11.5g0.5g4.1g
Creme bonjour 14% valkosipuli720g1224kcal54g18g100.8g0g
Juusto, Arla Kadett 5%480g912kcal163.2g7.2g24g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8160g6126kcal578.2g267g263.6g125.8g
Valittu annoskoko4080g3063kcal289.1g133.5g131.8g62.9g
Annoskoko puolitettuna2040g1532kcal144.6g66.8g65.9g31.5g
Arvot/100g100g75kcal7.1g3.3g3.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214697