Kaurarieska

Sekoita kaikki aineet ja kumoa leivinpaperin päälle pellille.

Paista noin 1/2 tuntia 200 C kauniin ruskeaksi.

Leivästä saa gluteenittoman käyttämällä gluteenittomia jauhoja.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Liljuska54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton (Valio)2993g958kcal98.8g134.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 299g1027kcal30.5g209.5g3.6g10.5g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 329g470kcal41.2g1g33.8g0g
Kaurahiutale MyllynParas, 1dl449g1572kcal62.9g251.4g33.7g44.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8160g8052kcal466.8g1193.2g142.2g110.8g
Valittu annoskoko4080g4026kcal233.4g596.6g71.1g55.4g
Annoskoko puolitettuna2040g2013kcal116.7g298.3g35.6g27.7g
Arvot/100g100g99kcal5.7g14.6g1.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298534