Tallinnan hapankaali mukailtu

Ruskista sipuli ja pekoni pannulla.

Lisää muut aineet ja hauduttele hapankaali pehmeäksi.

Lopuksi lisää hiukan smetanaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 51 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria Suomalainen Pekoni, 15g/kpl1440g5040kcal201.6g7.2g460.8g0g
Sipuli (kuorittu)800g216kcal10.4g38.4g1.6g13.6g
Tomaattisose (pyre) (Eldorado), annos 70g560g431kcal31.9g61g1.7g0g
Piparjuuri, annos 10g80g30kcal3.6g8.8g0.2g6g
Vesi800g0kcal0g0g0g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 400g1560kcal8.5g8.8g168g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8160g14553kcal512g248.4g1264.6g39.2g
Valittu annoskoko4080g7277kcal256g124.2g632.3g19.6g
Annoskoko puolitettuna2040g3638kcal128g62.1g316.2g9.8g
Arvot/100g100g178kcal6.3g3g15.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306940