Kevyt rahkapiirakka

Tee normi pullataikina.

Sekoita täytteen aineet keskenään.

Laita pohja piirakkavuokaan ja täyte päälle.

Uuni 200 astetta .Paista noin 20-20 min

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Kaijukka2013
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen480g158kcal15.8g23.5g0g0g
Hiiva, 50g120g73kcal15.7g1.3g0.5g0g
Sokeri115g468kcal0g115g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g48g149kcal5.3g28.8g3.4g13.4g
Vehnäjauho puolikarkea 780g2675kcal79.5g545.8g9.4g27.3g
Margariini 80% keskiarvo144g1022kcal0.4g0.3g115.2g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki1200g672kcal102g60g2.4g0g
Sokeri 306g1243kcal0g305.8g0g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)240g528kcal31.4g1.2g44.6g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g24g96kcal0g23.8g0g0g
Sitruuna, keskiarvo, punnittu kuorineen 480g128kcal1.9g6.9g3.5g8.7g
Rusina144g396kcal4g86.5g0.7g14g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8160g15216kcal512g2397.8g359.4g126.8g
Valittu annoskoko4080g7608kcal256g1198.9g179.7g63.4g
Annoskoko puolitettuna2040g3804kcal128g599.5g89.9g31.7g
Arvot/100g100g187kcal6.3g29.4g4.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=350434