Täytetyt kesäkurpitsat

Paista jauheliha.

Lisää tomaattimurska, yksi lihaliemikuutio, tuorejuustoa ja pilkottu kesäkurpitsa.

Keitä hetken.

Halkaise kesäkurpitsat ja täytä kastikkeella.

Ripottele päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Elviira10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 1704g499kcal16g76.7g6.8g32.4g
Jauheliha, sika-nauta 802g1776kcal140.3g0g136.3g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)371g130kcal3.7g25.6g1.9g5.2g
Kesäkurpitsa602g102kcal2.4g15g3.6g4.2g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour201g602kcal6.8g8.6g60.1g2g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa401g1203kcal92.2g0g92.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8160g8622kcal522.8g251.8g601.8g87.6g
Valittu annoskoko4080g4311kcal261.4g125.9g300.9g43.8g
Annoskoko puolitettuna2040g2156kcal130.7g63g150.5g21.9g
Arvot/100g100g106kcal6.4g3.1g7.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352148